Još od davne 1936. godine bavimo se proizvodnjom destilacionih aparata koji su širom zemlje poznati po vrhunskom kvalitetu i performansama. Našim kupcima nudimo sve tipove i veličine destilacionih aparata koji poseduju opremu koja obezbedjuje bezbedno i veoma lako rukovanje. Dugogodišnjim istraživanjem uspeli smo da projektujemo i proizvedemo najsavremeniju rektifikacionu kolonu sa visokim performansama opremljenu sistemom za pranje toplom vodom pod visokim pritiskom pa je higijena na visokom nivou što je veoma važno za kvalitet destilata. Kazani su masivni, izrađeni od bakra visoke čistoće što je veoma važno za kvalitet destilata i čini ih ekonomičnim. Opremljeni su elekto mešačem sa regulacijom brzine, sistemom za automatsko pranje kazana, kapka, parovodne cevi, kondenzatora i rektifikacione kolone, toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjenje kominom, kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashladjivanje tabarke što znatno olakšava rad i štedi vaše vreme, a higijena celokupnog destilacionog aparata je na visokom novou, što je veoma važno za kvaitet destilata. Svu opremu za proizvodnju voćnih destilata izrađujemo po potrebama i zahtevima kupaca. Svojim kupcima nudimo besplatnu montažu opreme, puštanje u rad i obuku.

Kazan za rakiju zapremine 10-50 litaraOPIS: Kazan za rakiju zapremine 10-50 litara, malih su dimenzija, laki za rukovanje, pogodni za kućnu i laboratorijsku upotrebu. Ložište je čelično, predviđeno za drvo ili gas.


 Kazan za rakiju zapremine 80-120 litaraOPIS: Kazan za rakiju zapremine 80-120 litara, pogodni su za seoska demaćinstva, opremljeni su mehanizacijom za podizanje kapka pa je rukovanje jednostavno i lako. Ložište je čelično predviđeno za drvo ili gas.


Kazan za rakiju zapremine 300 litaraOPIS: Kazan za rakiju zapremine 300 litara, pogodan za profesionalnu upotrebu, opremljen elektro mešačem sa regulaciom brzine, ispustom kugla ventil i sistemom za automatsko  pranje. Ložište je čelično, predviđeno za drvo ili gas.


Kazan za rakiju zapremine 500 litaraOPIS: Kazan za rakiju zapremine 500 litara, pogodan za profesionalnu upotrebu, opremljen elektro mešačem sa regulaciom brzine, ispustom kugla ventil i sistemom za automatsko  pranje. Opremljen je elekto mešačem sa regulacijom brzine, sistemom za automatsko pranje kazana, kapka, parovodne cevi, kondenzatora i rektifikacione kolone, toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjenje kominom, kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashladjivanje tabarke. Ložište je čelilno, predviđeno za drvo ili gas.


Kazan za rakiju zapremine 500 litara sa rektifikacionom kolonomOPIS: Kazan za rakiju zapremine 500 litara sa rektifikacionom kolonom, pogodan za profesionalnu upotrebu, opremljen elektro mešačem sa regulaciom brzine, sistemom za automatsko  pranje kompletnog aparata toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjene kopinom kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashlađivanje vode u tabarci.Opremljen je elekto mešačem sa regulacijom brzine, sistemom za automatsko pranje kazana, kapka, parovodne cevi, kondenzatora i rektifikacione kolone, toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjenje kominom, kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashladjivanje tabarke.  Ložište je sa izolacijom i inoks oplatom, predviđeno za drvo ili gas.


 Kazan za rakiju zapremine 500 litara sa rektifikacionom kolonomOPIS: Kazan za rakiju zapremine 500 litara sa rektifikacionom kolonom, pogodan za profesionalnu upotrebu, opremljen elektro mešačem sa regulaciom brzine, sistemom za automatsko  pranje kompletnog aparata toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjene kominom kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashlađivanje vode u tabarci. Opremljen je elekto mešačem sa regulacijom brzine, sistemom za automatsko pranje kazana, kapka, parovodne cevi, kondenzatora i rektifikacione kolone, toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjenje kominom, kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashladjivanje tabarke. Ložište je zidano (šamotno), predviđeno za drvo ili gas.


Kazan za rakiju zapremine 800 litara sa rektifikacionom kolonomOPIS: Kazan za rakiju zapremine 800 litara sa rektifikacionom kolonom, pogodan za profesionalnu upotrebu, opremljen elektro mešačem sa regulaciom brzine, sistemom za automatsko  pranje kompletnog aparata toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjene kominom kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashlađivanje vode u tabarci. Opremljen je elekto mešačem sa regulacijom brzine, sistemom za automatsko pranje kazana, kapka, parovodne cevi, kondenzatora i rektifikacione kolone, toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjenje kominom, kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashladjivanje tabarke. Ložište je zidano (šamotno), predviđeno za drvo ili gas.


Kazan za rakiju zapremine 1000 litara sa rektifikacionom kolonomOPIS: Kazan za rakiju zapremine 1000 litara sa rektifikacionom kolonom, pogodan za profesionalnu upotrebu, opremljen elektro mešačem sa regulaciom brzine, sistemom za automatsko  pranje kompletnog aparata toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjene kominom kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashlađivanje vode u tabarci. Opremljen je elekto mešačem sa regulacijom brzine, sistemom za automatsko pranje kazana, kapka, parovodne cevi, kondenzatora i rektifikacione kolone, toplom i hladnom vodom pod visokim pritiskom, sistemom za automatsko punjenje kominom, kugla ventilom za ispuštanje komine, sistemom za automatsko rashladjivanje tabarke. Ložište je zidano (šamotno), predviđeno za drvo ili gas.